tiistai 27. maaliskuuta 2012

MeMini sadevaatteet nyt puodissa

Ihana lähetys saapui tänään, nimittäin MeMinin ihanat sadevaatteet!
 
Joten tervetuloa tutustumaan ja ennen kaikkea ihastumaan MeMinin kauniisiin, laadukkaisiin sadevaatteisiin! Puotiin on nyt päivitetty sadehaalareita sekä sadesettejä (takki + housut). Haalareissa koot 74-98cm ja sadeseteissä koot 92-116cm. Samanlaisia ei tulekaan ihan heti vastaan, sillä Suomessa näitä ihanuuksia saa vain ja ainostaan Pikku Stellasta! :)
 
 Eikö olekin ihanista ihanin?! Suklaanruskea sadehaalari, jossa jännästi vino vetoketju. 

Haalareissa on myös hyvät, näkyvät heijastimet!


Vähän isommille vesileikkijöille on kaksiasuisia sadesettejä joissa myös näkyvät ja hyvät heijastimet. Näissä siis koot 92-116cm.

 Komeille pikkuherroille sininen sadesetti taivaansinisin komein tähdin! :)

Mitäs mieltä olette näistä ihanuuksista? :)

maanantai 26. maaliskuuta 2012


Nyt voi jo hyvillä mielin sanoa että kevät on tullut! Toppavaatteet jäävät kaappiin ja välikausivaatteet otetaan esiin :) Puuttuuko teiltä vielä jotain välikausivaatetusta millä loikkia vesilätäköihin ja sukeltaa mutalammikoihin? Jos kaapissa on vielä vähän tilaa tarpeelliselle niin nyt on hyvä aika täydentää tyhjä tila, sillä alensimme loput Racoonin välikausivaatteet -30%!  


Paljoa ei ole jäljellä, joten olethan nopea :) 

Mikä on teidän pikkuisenne lempipuuha keväällä? Meillä on ehdottomasti vesilätäkköleikit! Kun liukumäen alle on ilmaantunut vesilätäkkö, niin mikäs sen kivempaa kuin laskea lujaa liukumäkeä ja loiskauttaa vedet kauniissa pisaroissa ilmaan! :) Voi sitä lapsen riemua, aivan ihanaa katsella kun ovat on niin tohkeissaan vesilätäköistä ja kurasta! (tähän olisin halunnut lisätä kuvia meidän pikkuisista nauttien täysin sydämin kevään riemuista mutta enpäs sitten löytänytkään niitä kuvia. Lisään kunhan löydän ne jostain tietokoneen syövereistä)
 
Hyvien ulkoiluvaatteiden arvo nousee taas kunniaan, kun voi luottaa etteivät pienet kastu syöksyessään kuralätäkköön tai istuessaan keskellä vesilätäkköä. Tänä vuonna Racoon on panostanut enemmän ulkovaatteiden laatuun ja kestävyyteen, jotta pienet ja isommatkin voisivat nauttia tästäkin vuodenajasta kuivina ja lämpiminä pysyen :)
Ja onhan ne suloisiakin, jälleen kerran :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lauantain piristys

Lauantai on itsessään jo oikein mukava päivä, saa rentoutua rauhassa perheen parissa, ulkoilua kaikki yhdessä, lötköttelyä sohvalla keskellä päivää :) 
Harvoin lauantai siis tarvitsee piristystä, mutta laitetaan ekstrakivana piristyksenä alennuskoodi jakoon joka toivottavasti samalla tyhjentää alevarastoamme: koodilla KYMPPI saat 10% alennusta Ihanat aleprosentit kategorian tuotteista
Koodi voimassa tänään ja huomenna sunnuntaina! Mukavasti on siis aikaa shoppailla :) 
 
Ihanaa lauantainjatkoa itse kullekin!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lukijatarjous

Vinkataanpas tännekin, että Poikien tyyliin-blogissa on Pikku Stellaan lukijatarjous. Kannattaa siis liittyä lukijaksi tuohon todella kivaan blogiin ja hyödyntää tuo lukijatarjous :) Koodilla POIKIENTYYLI saat 15% alennusta tilauksesi loppusummasta (ei koske jo alennettuja tuotteita). Voimassa 16.3 asti :)
 

Kannattaa myös kurkata Facebook-sivumme puolelle, siellä nähtävillä myCinnamonGirlin kevätuutuuksia, mitkä ovat tulossa pian. Vielä tilausta pystyy täydentämään, joten jos haluat varmistaa tietyn tuotteen saatavuuden haluamassasi koossa / värissä, niin lähetäthän sähköpostia info@pikkustella.fi :)


LipFishiltä mietimme myös, josko täydentäisimme iloisia väriläikkiä varastoon. Kenties shortseja ja hameita ihanien t-paitojen kaveriksi? :)


Mitä mieltä olette? :)

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Arvonta suoritettu


Nyt on alla oleva arvonta suoritettu keväisen tiistain kunniaksi, ja voittajille on ilmoitettu Facebook-viestinä. Iso kiitos jälleen kaikille osallistujille! Seuraava etappi onkin 500 tykkääjää! Kuinkahan nopeasti päästään tavoitteeseen? :)


Välikausivaatevalikoimaa (hui mikä sanahirmu!) on vielä varastossa, mutta hupenevaan päin! Nyt kaikki Racoonin ihanuudet -25% ja alehinnat valmiina tuotteissa! Kassejakin vielä on, joten sellainen tulee mukavana kaupanpäällisenä :)

KRAMin sydämellisiä uutuuksia on myös puodissa, ja niin suloisia ne ovatkin! Uusia malleja, söpösiä vaatteita!


Tämä paituli on ihan omiaan legginssien kanssa. Ihana tuo edessä oleva pitsireunus :)

 

 Sama malli mutta mekkona. Todella kaunis tämäkin! Käteävät taskutkin edessä, niille tärkeille aarteille! ;)

Nyt nämä KRAMin kauniit uutuudet tänään ja huomenna -15%. Alehinnat valmiina tuotteissa. Laitetaan sydämiä liikkeelle kevätauringon kera :)  

Kauniin keväistä päivää itse kullekin!