tiistai 27. marraskuuta 2012

Ne ensimmäiset piparkakut



Tänään leivottiin ensimmäisen kerran tälle talvelle piparkakkuja.





Kaksi ahkeraa pientä leipuria kauli taikinat, painoi muotit taikinaan ja kiikutti ne uunipellille. Siinä sitä onnistumisen riemua olikin, kun onnistuttiin itse saamaan onnistuneita pipareita! 


Molemmat on kyllä useimmiten reippaita apureita kokkauspuuhissa. Esikoinen tykkää katsoa kokkiohjelmia ja haluaisi tv-shopista (vai mikä se nykyään onkaan, nyt lyö tyhjää?) Nicer Dicerin joululahjaksi! :D Se olisi kuulemma vaan niin tarpeellinen kapine keittiössä että! Hih! Sen verran vakuuttava poika osasi olla, että etsin sellaisen eBaysta, mutta mieheni ei ollut niin vakuuttunut sen tarpeellisuudesta. ;) 


Kaikkein paras kohta tietysti pikku leipureista oli valmiiden pipareiden tuoksu ja maku! Namskis!





Nyt siellä uunissa on vielä suklaakakku.. Hieman kaksipiippuinen juttu tämä leipominen. Kilot eivät ole tervetulleita, mutta herkut kyllä kelpaa! ;)

maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulukauden avajaiset




Pikku Stella avaa tänään joulukauden! Vajaa kuukausihan tässä enää onkin jouluaattoon! Oi että, tämä on niin ihanaa aikaa kun on odotusta ilmassa, ihanaa tunnelmaa, jouluisia tuoksuja, suunnittelua, koristelua, kynttilöitä..  







Nyt tarjouksessa ovat loput myCinnamonGirl-sydänmekot -30% sekä erä muita myCinnamon-tuotteita joissa alennukset jopa -45%. Jäljellä enää yksittäiskappaleita, joten kannattaa olla nopea. :)
 
Meillä fiilisteltiin eilen hieman joulua, nimittäin meidän pienet pääsivät kertomaan lahjatoiveensa Joulupukille ja sai Kuuraparta esikoiselta halauksenkin. :) Pienempi ei uskaltautunut ihan lähelle, joten äiti auttoi lahjalistan perille menossa. ;) (kuvat ei valitettavasti onnistuneet esikoisen ja Kuuraparran juttelutuokiosta. :( )

Esikoinen kerkesi jo kysymään "miksi tuo joulupukki on erinäköinen kuin viimeksi? Miksi se hypähti, ei se viimeksi ollut noin reipas!" :D Ehkä Joulupukilla on enemmän energiaa näin ennen jouluaattoa niin jaksaa hypelläkin! ;) Onneksi hän ei sen enempää asiaa jäänyt pohtimaan. Salaisuus säilyy siis vielä. :)


Päästiin me myös tonttujen kanssa leikkimäänkin, ja neitikin meni rohkeasti lavalle. Mikäs hätä siinä olisikaan, isoveljen perässä kun menee. :)







Luvassa ihania houkutuksia ja kaunista tunnelmaa joulukauden avajaisissa! Mukaan pääset myös Facebookiin kurkkaamalla ja putiikkimme etusivua tarkkailemalla. 

Osa lasten joululahjaomietinnöistäkin ratkesi, eikä niitä tarvitsekaan alkaa metsästämään kauempaa (ja jännäilemään kerkeävätkö jouluksi ;) ). Sitten vielä aikuisten lahjat! Niissäpä miettiminen! 

Jos sinä haluat kääräistä pehmeää pakettiin, niin meiltä löytyy kauniit pehmeät lahjat sekä kauneimmat joulujuhlavaatteet. Poikien valikoima on kovasti mietinnän alla ja laajenemassa! :) 


Tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme joulukautemme avajaisia!