sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Porkkana



Hrr.. Viime pävinä on ollut niin kireä pakkanen ettei olla ulkoiltukaan ihan normaaliin tapaan. Kovasta pakkasesta huolimatta perjantaina perjantaina yksi paketti sai kotiinkuljetuksen, ja pienen pyrähdyksen teimme myös Ikeassa, mutta sen enempää ulkona ei kyllä tarettu neniämme näyttää. 

Tänään sitten, kuin hyvittääkseen pakkaset, luontoäiti pisti parastaan aamulla ja niin ihana aurinko paistoi ja sen kunniaksi käytiin jäällä kävelemässä. On aina pieni elämys nähdä tutut maisemat eri kuvakulmasta. :)

 

Kaunis usva jään yllä oli, onneksi saatiin napattua sen kuvaakin. Ihmeesti sitä vaan saa energiaa ulkoilusta ja kauniista maisemista. Lapsetkin villiintyivät kun oli niin avara iso tila jossa juosta. :D Kauempana näkyi miehiä pilkkimässä, joten taitaa se jääkin olla jo ollut jäätyneenä hetken aikaa, alun epäilyistämme huolimatta.

Sitten hieman arkisempia asioita! Jos kaikki eivät ole vielä huomanneet, niin laitoimme torstaina Facebook-sivuillemme pienen arvauskisan näin ks.merkin kevätuutuuksia odotellessa! Käykääpäs kurkkimassa siellä! :)

Mutta nyt on hiivittävä taka-alalle tilauksia pakkaamaan. Niitä on nimittäin taas tullut sen verran paljon että onni on kun on auttava käsipari lähellä. :) Eikä pääse tilauksetkaan ruuhkautumaan! ;)


Oikein kaunista alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!
 


sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen



Vuoden ensimmäinen postaus! Hieman viiveellä tosin, vuosi kun on alkanut sellaisella kiireellä että hyvä kun olen istumaan kerennyt! Tilauksia on pakattu pal-jon, ja nyt tilanne on kiritty kiinni ja kaikki paketit ovat lähteneet matkaan jo viime viikolla. :) 

Vuoden ensimmäinen arvontakin on suoritettu! KIITOS osallistuneille tätäkin kautta! 



Kevään ensimmäiset välikausiuutuudetkin on päivitetty puotiin. Näihin uutuuksiin annamme teille blogimme lukijoille -20% alennuksen ajalla 13.1.-15.1. koodilla BLOGI. Tarjous koskee siis vain Creamien välikausitakki- ja housut settiä. 



Takki on kyllä aivan todella kaunis pilkullinen ihanuus, ja housut kauniin vaalean liilat. Koko setti on huomiotaherättävän suloinen! Kelpaa prinsessojen ulkoilla. ;)

TALVIALEssa on vielä paljon ihania aarteita! Paljon on varasto tyhjentynyt, mutta kyllä siellä vielä aarteita on! :) Tervetuloa tekemään löytöjä!