keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Valoa




Kyllä se on myönnettävä että kevät tekee tuloaan puodin ulkopuolellekin! Tänäänkin mahtava aurinko mollottaa taivaalla, ja asteet on nollassa. Meillä tykätään kuunnella lintujen laulua, lapsetkin siitä pitävät ja esikoisella onkin oma lintukirja ja kiikarit jotka otettiin sunnuntaina mukaan luontoretkelle, ja ulkona liikkuessa bongaillaan lintuja ja arvuutellaan mitkäs tuolla puissa sirkuttelevat. :)


 Kuva netistä




Sitten iloinen yllätys aurinkoiseen keskiviikkoon! Facebook-sivullamme on jo yli 1000 tykkääjää! Kiitos teille jokaiselle! Käynnissä onkin nyt ihana arvonta johon pääset osallistumaan lähettämällä terveisesi meille yhteydenottolomakkeella. 
 
Palkintona on vapaavalintainen Bob & Blossomin numeropaita / LipFishin vaate / Maxomorran uutuus! Voittaja voi siis valita minkä merkin tuotteen haluaa. Ei hullumpaa, etten sanoisi! :) Osallistumisaikaa on 1.3. asti, joten vielä ehtii hyvin osallistumaan!

Klikkaahan myös Tykkää-nappia, se on aina plussaa! ;)

Arpaonnea jokaiselle! 


  

perjantai 8. helmikuuta 2013

Juhlahumua!

Tässä kevätkuormia purkaessa meinasin melkein unohtua Pikku Stellan syntymäpäivät! Onneksi vain melkein , ja nyt onkin aloitettu juhlahumu Pikku Stellassa! :) 





Virallinen päivä on huomenna, mutta näin perjantain kunniaksi on hyvä aloittaa. ;) Tulossa on vaihtuvia tarjouksia ja alkajaisiksi melkoisen hyvä sellainen!

Nyt saat kaikista Nosh Organicsin, LipFishin sekä Creamien JO ALENNETUISTA tuotteista -25% LISÄALENNUSTA koodilla SYNTTARIT. Kannattaa kuitenkin kiiruhtaa, sillä tuotteita enää rajoitettu määrä.

Kyllä aika vaan menee nopeasti.. Kaksi vuotta jo takana! KIITOS siitä teille ihanat asiakkaamme! Ilman teitä ei olisi meitä. ♥ 



torstai 7. helmikuuta 2013

Kevättä, osa 2

Eilen vietettiin koko päivä Helsingissä (jossa muuten oli enemmän lunta kuin täällä, nyyh!) työasioissa, ja oikein iloinen yllätys odotti kotona kun kotiuduttiin! Nimittäin Mini a Turen kevätkuorma! :)) Herkullisia värejä monessa koossa (68cm-140cm) ja ihanan tuttua Mini a Turen laatua! 






Ihanin väripilkku kevääseen!



Niin kauniin voimakkaan sinine takki pikku hurmurille!



Hieman pienemmille babyhurmureille mitä kaunein taivaan sininen takki!



Lisää löytyy puodista. Ja mitäs takit olisikaan ilman housuja? Meiltä löytyy siis myös mustat, laadukkaat välikausihousut koosta 80cm ->.  

Sitten aiheen vierestä.. Meillä on toinen pienistä tähdistä kuumeessa.. :( Voi raasua.. Vaikka täytyy myöntää että hyvin tämä talvi on kuitenkin mennyt sairasteluiden suhteen kun kummallakin oli vain jouluna vähän nuhaa! *peukut pystyyn jotta tuuri jatkuu* ;)

Mutta on se vaan niin kurjaa joka kerta kun pieni sairastaa..:( Oli se sitten kyse kuumeesta tai jostain pahemmasta, kuten nyt liikkeellä olevasta pahamaineisesta noroviruksesta. Onneksi se on toistaisesi kiertänyt meidät kaukaa, ja toivotaan näin myös jatkuvan.


Mutta, tulkaahan kurkkaamaan Mini a Turen kevään väripilkkuja puotiin! :) Huomenna ensimmäiset pääsevätkin jo matkaan kohti uusia koteja!

tiistai 5. helmikuuta 2013

Kevättä, osa 1

Oi voi.. Taas on tovi vierähtänyt viimeisestä päivityksestä! Mutta nyt päätin alkaa ottaa enemmän aikaa bloggailuun! Piste! ;) Johonkin arjen pyörteisiin rakonen joka on pyhitetty vain blogille. Tänäänkin tämän postauksen kirjoittamiseen on mennyt koko päivä, mutta pääasia että tulee saman päivän aikana julkaistua, eikös?

Mutta mitäs tänne takahuoneen tohinaan nyt kuulukaan? No kevätuutuuksia odotellaan ja vastaanotetaan jännissä tunnelmissa tietysti! :) Maxomorran kevät on jo puodissa, ja seuraavan merkin kuormaa odotellaan! Aina tämä on yhtä jännää tämä kuormien odottaminen. :) (Tähän minun piti liittää muutama värikäs kuva, mutta jostain syystä en saa niitä liitettyä. Oman rakkaan vanhan koneeni kovalevy hiljeni lopullisesti n.kaksi viikkoa sitten joten uuden koneen käyttöä opetellaan parhaillaan.. Tämmöiselle uusien asioiden vastustajalle ei niin helppo homma. ;) ) 
Muoks! Nyt saatiin tuo ongelma korjattua (evästeistä johtui) joten postauksesta tuleekin hieman kivempi!



Minusta tämä Maxomorran mainoskuva on niin ihana, etenkin tuo pupunen tuossa ja ihana kiharatukkainen poika jolla hymy herkässä.  ♥  Facebook-sivullammekin tämä kuva on ollut esillä.

Noa Noan kevättä pitäisi tulla myös lähiaikoina, ja tuleehan sieltä sitten toki muutakin. Väriä ja hempeyttä on luvassa, sulassa sovussa. :) 


Vaan vielä ei ole (onneksi ;) ) kevät, vaan tääl' Turkkuses' on tänään satanut ihanaa lunta koko päivän! :) Uutta pulkkaakin päästiin näin ollen ulkoiluttamaan. Kevät on siis saapumassa toistaiseksi vain puotiin. Nautitaan me vielä talvesta.