keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pieni huiviale

Näitä uutuuksia kun nyt pukkaa, ja pian tuleepi taas lisää, niin laitetaan pieni huiviale tähän väliin. :) Ostaessasi yhden tai useamman Creamien uutuuden, saat Creamien Big star scarf -huivin -50% koodilla STAR. Koodi voimassa perjantaihin asti, ja käy siis vain kyseiseen huiviin normaalihintasten ostosten yhteydessä.



www.pikkustella.fi

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lisää uutuuksia ja euron postitukset

Lähetti toi lisää syysuutuuksia Creamielta! Niin ihania softshell-takkeja, välikausihousuja ja tähtimekkoja kahdessa värissä! :)

Ihana Carla-softshell. Hyvät tekniset ominaisuudet, pehmeä kääntöpuoli ja hieman röyhelömäinen helma. <3

Niin ihanan reippaan väriset välikausihousut. Vyötärökiristys,kuminauhat lahkeensuissa. Ominaisuudet 100% tuulenpitävyys, vedenpitävyys 4000mm, hengittävyys 4000mvp ja teipatut saumat.

Ihania tähtimekkoja tuli kahdessa eri värissä. Molemmat sopivat hyvin yhteen Big star scarf -huivin kanssa! :) Toisessa mekossa värit ovat päinvastoin, eli tummanruskealla pohjalla vaaleanpunaisia tähtiä. <3



 Muista myös 1€ postikulut vielä tänään ja huomenna!

torstai 25. heinäkuuta 2013

Kevyet postikulut

Heinäkuun loppuun Pikku Stellassa on postikulut vain 1€! Kevyet postikulut vaikka meiltä lähteneet paketit ovatkin olleet vähän vähemmän kevyitä! :) 

 Myönnän olevani oikea syksy-fani (olen sen tainnutkin jo joskus mainita ;) ), joten ei yhtään haittaa että saa jo siirtää pikku hiljaa ajatuksia syksyyn. Tänään tosin oli sen verran kuuma päivä että uimarannat ja jäätelöt on olleet ajatuksissa enemmän kuin syksy! :D

Stellassa on kutienkin vielä ihan mukavasti välikausivaatetta, ihania Mini a Turen takkeja ja mustia Winston-housuja monessa koossa. Niin pienille kuin isoillekin.



Aurinkoisia kesäpäiviä ja jäätelönmakua päiviinne! :)

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Katseet hiljalleen kohti syksyä

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä.. Niinhän se onkin, mutta katseet suuntautuu jo vähitellen syksyä kohti ja syys- sekä talvivaatteisiin. Pikku Stellaan onkin tullut jo ensimmäinen syyskuorma ihanaa Creamieta! 





Ihanat ja monipuoliset Lily bagy -housut kauniin vanhan roosan värisinä. <3

Ihana Susan-mekko jossa hopeinen vivahdus.


Crissy-leggingsit joissa kauniit rypytykset lahkeissa.


Kaunis Big star -huivi. <3

Tässä vain esimakua, verkkokaupan puolella lisää Creamien syksyä! www.pikkustella.fi


Talvivaatteissa on jäljellä enää yksittäiskappaleita jotka myydään nyt PUOLEEN HINTAAN ja postikulutkin on vain 1€ heinäkuun loppuun asti!