torstai 16. helmikuuta 2012

Kevään väriläiskä

Kuopuksemme oli tänään niin hyvällä tuulella aamulla että tällä kertaa ihan itse ehdotti että otettaisiin kuvia. "Tuvia?" neiti sanoi, ja niinhän me sitten räpsittiin "tuvia" kun neiti oli niin innokas sovittelemaan näitä värikkäitä ihanuuksia :) 


Luulen että vaatteiden värikkyys ja applikaatiot auttoivat osaltaan neidin halukkuuteen poseerata, sillä eilisestä kun vaatteet saapuivat, on niiden ympärillä hyöritty ja pyydetty Kukkoa ja Hevosta ja "Ankkaa (tai anttaa niinkuin neiti sanoo)  :) Mutta Kukko t-paitaa neiti ei suostunut laittamaan päälleen. Siinä kohtaa kun ehdotin sinistä paitaa niin tuli topakka "Ei!" tytön suusta! :D Niin, luultavimmin syy tuohon oli juurikin paidan väri, prinsessan tuntien. 


Muista vaatteista saatiin kuitenkin ihan hyviä otoksia. :) Itsekin tulin ihan hyvälle tuulelle näistä, kyllä ne vaan on suloisia ja nuo rit!



Traktori-paita sopii mielestäni hyvin niin tytöille kuin pojillekin! Tuo keltainen on niin ihana väri! :) (tässä neidillä yllä 98cm paita, neiti itse on 89cm).



Possu-paita on myös mielestäni täysin unisex, ja niin suloinen vaaleanpunainen possulainen :) (tässäkin 98cm paita)

 



Ihana Ankka-mekko jossa ankalla liikkuvat jalat :) (kuvassa koko 98cm)


Lehmä-paita, suloinen mansikki josta ei voi olla pitämättä! :) (kuvassa koko 86/92cm)

Eikö nämä olekin mitä iloisimpia vaatteia, ihania väriläiskiä kevääseen ja kesään! :) 

Sokerina pohjalla, vain teille lukijoille annamme 10% alennuksen näistä uutuuksista 16.2-17.2 koodilla BLOGI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!