torstai 9. helmikuuta 2012

Pikku Stella 1v.

Niin se on, että Pikku Stellan (toivottavasti) ensimmäinen tärkeä etappi on kohdattu. Nimittäin tasan vuosi sitten vietettiin Pikku Stellan avajaisia. Tasan vuosi sitten omassa elämässäni oli käännekohta; kotiäidin elämä vaihtui yrittäjyyteen ja sen mukanaan tuomaan vastuuseen, riskeihin, melkein ympäripyöreisiin työpäiviin, yrittäjyyden kiemuroihin, antoisuuteen, iloon olla oma pomoni, nähdä oman työpanokseni tulos ja saada nauttia siitä eri lailla kuin ennen, pitää ohjia käsissäni. Noh kirjailijaa minusta tuskin koskaan tulee, mutta haluan vain sanoa että kiitos tästä  kaikesta kuuluu vain ja ainoastaan jok'ikiselle ihanalle asiakkaallemme, ensimmäisestä päivästä eiliseen. Toivottavasti teitä tulee vielä monta lisää, ja sen eteenhän täällä tehdään paljon töitä jotta tämä olisi vain ensimmäinen etappi. 

Ennen kaikkea toivon myös että jokainen teistä on saanut kaiken tarvittavan lisätiedon pulman kohdatessaan, toivon että jokainen teistä on voinut hyvillä mielin asioida kanssani ja kenties palatakin.
 

Toivon että jokaisesta meiltä lähteneestä vaatteesta on iloa vastaanottajalle, sillä jokainen lähetys on meille tärkeä ja parhaamme yritämme ja tulemme yrittämään (minä ja pikkuiset (sekä vähän isompi) apulaiseni jotka kutsuvatkin ylpeinä itseään "Pikku Stellan apureiksi" :) ) että jokainen paketti ilahduttaisi vastaanottajaansa mahdollisimman nopeasti :)


Lopuksi, kiittääksemme teitä, tänään on luvassa mukavia yllätyksiä TEILLE :) 

Alkajaisiksi arvotaan Lundmyr of Swedenin valkoiset ihanat nahkatossut. Mukaan arvontaan pääsee joko Facebookin kautta (tykkäämällä meistä) tai kommentoimalla tänne. Arvonta päättyy tänään klo 18.

Luvassa myös muuta mukavaa, joten kannattaa pysyä kuulolla :)

7 kommenttia:

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!