torstai 19. huhtikuuta 2012

Takahuoneen ovi raollaan

Aurinkoista torstaita! Kirjoittelussa on nyt ollut pieni tauko kun on ollut hieman kiirettä työ-ja kotirintamalla. Nyt on siis käytettävä tämä päikkäriaika kirjoittamiseen :)


Puoti on saanut täydennystä Kramin potkuhousuin, uutuutena nyt myös terättömiä potkuhousuja! :)  Nämä Kramin vaatteet, etenkin potkuhousut saa aina mielen haluamaan pienen nyytin jolle pukea näitä.. Mieheni sisko saikin nyt pienen poikavauvan kaksi viikkoa sitten jota on tullut nyt syliteltyä. Eilen pieni herra antoi näytteen siitä minkälainen hän useimmiten on. Tähän saakka ollaan nähty pieni vain nukkumassa, mutta äitinsä sanoo hänen pitävän melko konsertteja. Noh niin, ensin olin epäileväinen mutta en ole enää! :D Miten sitä senkin unohtaa niin nopeasti ettei se ole vain ruusuilla tanssimista ;)


Manteliltakin on tullut aivan ihania kietaisumekkoja kesään! Ekologisia ja hyvää tekeviä (jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan yksi euro http://www.unicef.fi/afrikan-sarven-katastrofi-2011  ). Meille heiltä tulee ainakin muutama mekko, pitäisi vain päättää mitkä! :) Kuvassa kietaisumekko Aurinko. Ihana, nostalginen mekko :)


myCinnamonGirlin kesävalikoima on vihdoin matkalla, tulee ihan näinä päivinä meille varastoon! Ihanuuksia heiltäkin luvassa! Huomenna tulossa näistä uutuuksista TARJOUS, joten kannattaa pysytellä kuulolla! :)

 

Syksyäkin odotellaan jo (vaikka eihän kevätkään ole vielä kunnolla päässyt vauhtiin! :D ) sillä puotiin on tulossa monta kivaa uutta merkkiä joilta saadaan värikkäitä ja leikkisiä uutuuksia! Mutta niistä lisää myöhemmin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!