perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset syysuutuudet matkalla!

Niin se vaan on taas aika kääntää katseet syksyyn! Ja näin syksystä pitävälle ihmiselle sehän on vain erittäin iloinen uutinen! :))
 
Varma merkki lähestyvästä syksystä on syksyn/talven ensimmäinen kuorma täynnä tulevan kauden ihanuuksia! Mini a Turen ihanuudet talveen ovat nyt matkalla, saapuvat puotiin ensi viikolla!  Nämä, sekä muita syysuutuuksia päivitellään puotiin parasta aika :) 
Nosh Organicsilta odotetaan tulevaksi laadukkaita luomupuuvillaisia vaatteita kotimaisella designilla. Luvassa siis ihania kuoseja (mm. PaaPiin Special Edition) ja Maxomorraltakin on tulossa upeita kuoseja, mm. pöllöjä, pilviä, hirviä.. :) Uutuudet tulevat tilattaviksi kunhan kuormat saapuvat, pikku hiljaa siis :) 
Unohtamatta tuttuja merkkejä: Racoonilta on tulossa suloisia sydämiä ja pilkkuja, MeMiniltä röyhelötakkeja neideille ja upeita takkeja pikkumiehille!



Paljon on siis odotettavaa ja ihania kuormia tulossa! Tästä se syksy alkaa!

Muistathan myös että Pikku Stella muuttaa jo muutaman viikon päästä takaisin Turkuun! Siitä alkaa Pikku Stellan uusi, laajempi elämä kun ihan kotipuotikin avataan. Pikkuinen sellainen, mutta sitäkin arvokkaampi meille. :) Pyrimme luomaan tunnelmallisen, kotoisan ja ennen kaikkea miellyttävän kotipuodin jokaiselle yhtä arvokkaalle vieraallemme Saa tulla vaikka vaan hypistelemään ihanuuksia, uutuuksia, aleaarteita tai ihan vain vierailemisen halusta piipahtaa :) 
Näissä tunnelmissa eteenpäin, tulevaa odottaen! :) Mutta nautitaan vielä auringosta, lämmöstä, jäätelöstä ja kesästä! 

2 kommenttia:

  1. Ihana syyskuva... Nyt - ukkosta enteilevän hikisen päivän keskellä - tuo näyttä kyllä mukavan raikkaalta:)

    Tuo MeMinin asu on syötävän suloinen!

    VastaaPoista
  2. Anni kiitos, minustakin tuo on ihana syyskuva! :) Valitettavasti ei ole oma otos, mutta kaunis kuitenkin ;)

    MeMinin asu on mielestäni kovin kaunis, takin röyhelöt ovat niin kaunis yksityiskohta!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!