keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Maxomorra syksy 2012



Nyt on muuttokuormamme saapunut (viime viikon torstaina) ja tavarat alkavat jo löytää paikoilleen. Koko perhe on kyllä erityisen iloinen kun taas saadaan istuskella sohvalla ja ruokapöydälläkin on tilaa! :) 

Muuttokuormaa seuraavana päivänä postipoikakin toi mukavan lähetyksen, nimittäin Maxomorran syyskuorman (kaiken kaaoksen keskelle ;) ). Ihanista kuoseista, väreistä ja pehmeästä luomupuuvillasta on tämän syksyn valikoima tehty.

 

Ihana pilvitunika ja leggarit. Molemmat koossa 98/104cm (kuvattava 95cm) ja on oikein sopivat :)

Tämä pingviinipaita vei kertakaikkiaan sydämeni! Tässä on upeat värivastakohdat, pingviinit korostuvat niin kivasti puhtaan valkoista paitaa vasten. Pingut näyttävät kaiken lisäksi hauskoilta, iloisilta kavereilta! :) Kuvattavalla paita 110/116cm (poika 115cm) ja on oikein sopiva, hieman kasvunvaraakin on ja housut 112/128cm ja sopivat, kasvunvaraa niissäkin muttei liikaa :)

Tämäkin tunika on luonnossa kauniimpi kuin piirroskuvassa (niinkuin toisaalta kaikki vaatteet taitavat olla ;) ). Koossa 86/92cm on kaksi nepparia toisella olalla pukemista helpottamassa. Isommissa koissa ei neppareita ole. 

Pöllö-tunika on myös erittäin suloinen viisaiden kavereiden kera! Kuvassa koko 98/104cm joka on juuri sopiva 95cm tytölle. Pöllö-paidoissa ja tunikoissa on pirteän keltaiset resorit jotka kauniisti piristävät ruskeaa ja vaaleansinistä! :)


Ihanat kuosit sulassa sovussa :)

Näissä polka dot-vaatteissa on myös pirtsakan keltaiset yksityiskohdat (paidassa resorit ja housuissa nyörit), jotka sopivat liilan ja valkoisen kanssa kuin nenä päähän! :)





Tämä hirvipaita on kyllä niin ihana että! Kaunis, retromainen väriyhdistelmä tuo keltainen / ruskea. Haamupaitakin on oikein veikeä, ja meillä poika huudahtikin paidan nähdessään "mä haluan tuon haamupaidan!" Tuleekohan tästä pikkupoikien suosikki tälle syksylle? ;)

Haluamme tarjota teille blogimme lukijoille 10% alennuksen koko Maxomorran valikoimasta tämän päivän, 12.9. ajan koodilla BLOGI! 


Sydämellisesti tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!