maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi

Nuhainen tervehdys täältä ruudun takaa! Viime yönä puhkesi meillä semmoinen nuhaparaati ettei ole taas vähään aikaan ollutkaan moista! Pärskis siellä ja pärskis täällä ja pieniä valkoisia myttyjä roskis täynnä.. No, kunhan ei kuume nouse niin ei tässä hätää! :D

Talvialemme on lähtenyt hurjan hyvin käyntiin, ja muutama uusi tuotekin on lisätty talvialeen. Kannattaa klikata parhaat päältä, vielä kerkiää! :)


Tämäkin Uusi Vuosi menee rauhallisissa merkeissä, miehen siskon ja perheen kanssa. Ilotulituksia koitetaan nähdä ikkunasta, mutta keskiyöhön asti ei varmaan jakseta valvoa, isot eikä pienet. ;)  Pienet eivät ole kertaakaan valvoneet keskiyöhön, ja se saanee odottaakin vielä. 

Viimeisiä joululomapäiviä viedäänkin, ja paluu arkeen koittaa 3.1.! Ei sentään vallan lomailua ole olleet nämä päivät, vaan mihinkäs sitä työstä pääsisi edes lomalla. ;) Onneksi työ sentään on antoisaa, ei siis haittaa vaikka se seuraa myös lomalle ja vähän joka paikkaan muutenkin. :)

Uuteen vuoteen mennään uusin kujein, samalla innolla ja intohimolla kuin ennenkin. Katsotaan mitäs kivaa sitä keksitäänkään puotiin ajan mittaan.. :) 

Pikku Stellan väki haluaa toivottaa jokaiselle asiakkaallemme mitä onnellisinta tulevaa vuotta 2013 ja kaunis kiitos kuluneesta vuodesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!