keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Manteli-tarjous ja arvonta


Meinasin laittaa otsikoksi ”hiljaa hyvä tulee”, sillä en selvästikään ole tässä blogimaailmassa vielä niin kunnolla sisällä että päivityksiä tulisi useasti. Mutta, tarkoitus on kyllä alkaa päivittämään Pikku Stellan blogia puodin menosta ja elosta useammin tulevaisuudessa. Hiljalleen, hiljalleen ;)

Tällä hetkellä puodissa on suloiset, suomalaisena käsityönä tehdyt Manteli-mekot 20% alennuksessa! Facebook-sivullamme on käynnissä myös mukava arvonta, johon osallistumalla voit voittaa vapaavalintaisesti joko Mantelin liivimekon tai haalarihousut, jotka on tehty aitoon 70-luvun tyyliin. Mukaan pääset osallistumalla kyselyyn Facebookin puolella :)


 Kesää kohti mennään jo ihan hurjaa vauhtia, kesäsuunnitelmista ja juhannuksestakin on jo juteltu lähipiirissä :) Tämä kesä tulee olemaan touhua täynnä, sillä meidän perheellä on muutto edessä. Siitä lisää möyhemmin :) Muihin kesäsuunnitelmiin kuuluu pojan onkimaan vieminen, hän on kovin innostunut kalamies nykyään, vaikkei olekaan koskaan onkimaan viel päässyt mutta hän on varma että se on oikein mukavaa puuhaa! :) Muumimaailmassakin olisi kiva käydä kuten edellisinä kesinä.

Nyt ollaan kovasti ihmetelty ötököitä sun muita luonnon ihmeitä lasten kanssa. Neitikin kovasti tarkkailee heräävää luontoa ja kauhistuu jos jokin muurahainen tai muu öttiäinen tulee liian lähelle :)


Minkälaisia tulevan kesän suunnitelmia teillä on? Mökkeilyä ja grillailua, kotimaan / ulkomaan matkailua, telttailua? :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivalle kuulostavat tulevan kesän suunnitelmat! Varmasti pikkuväki on aivan innoissaan:)
    Ja neiti tietää aivan oikein, ettei sovi ötököiden liian liki tullakaan;-D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!