torstai 7. kesäkuuta 2012

Hei, me muutetaan!

Yhdessä postauksessa jo sivusinkin aihetta, nimittäin tulevaa muuttoa. Pikku Stella omistajineen ja pikku tähtineen muuttaa tämän kesän aikana takaisin kotikonnuilleen Turkuun! :) Toimitusajat siis lyhenevät ja toimitustavat laajenevat! Jos asut Turussa tai sen ympäristössä tai olet muuten vain käymässä kaupungissa, niin voit noutaa tilauksesi kätevästi paikan päältä säästäen näin toimituskulut. :)  Tämä koskee niin pieniä kuin isompiakin tilauksia.

Avaamme myös pienen kotipuodin Turkuun, joten loppukesästä lähtien voit tulla paikan päälle hypistelemään ja fiilistelemään kauniiden lastenvaatteiden keskelle ja ennen kaikkea ostamaan monenlaisia ihanuuksia. :) Tarkemmat aukiolopäivät- ja ajat ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.Uudet raikkaat tuulet puhaltaa kun monta uutukaista merkkiäkin on tulossa puotiin syksyllä! Enemmän värejä, kuvioita ja pojillekin kaikkea ihanaa myös isommissa koissa tulossa. Syksystä eteenpäin puodista alkaa löytymään niin ihania herkkuja ja aarteita että! :) 


Tällä välin kannattaa kurkata alelaariin, sillä nyt on aarrepäivät menossa ja alelaari on muuntautunut oikeaksi aarrearkuksi! ;)  http://www.pikkustella.fi/37-aletuotteet


Oikein ihania, mahdollisimman aurinkoisia päiviä itse kullekin! Nauttikaahan jäätelöstä, auringonsäteistä, raikkaasta aamukasteisesta ruohikosta, pehmeästä nurmikosta, metsän tuoksusta ja meren suolaisesta mausta

 

2 kommenttia:

  1. Kotipuoti, uudet merkit ja lisää valikoimaa pojille kuulostaa erittäin hyvältä! Tervetuloa Turkuun. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuuli! :) Tosiaan pojille on tulossa kaikkia ihania värikkäitä uutuuksia syksyn mittaan joten valikoima tulee laajenemaan oikein mukavasti :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!