keskiviikko 15. elokuuta 2012

Päivä Helsingissä

Tänään lapset eivät menneetkään tavanomaisesti puistoon aamulla, vaan sen sijaan suuntasimme auton Helsinkiin! Kävin katsastamassa herkku-uutuuksia ensi kevääseen Mini a Turelta, ja tosiaan ihania värejä taas tulossa :) Mukana yksi ihanan raikas uutuusväri, joka sai aikaan kutkuttavan odotuksen tunteen! :) Mutta ensin nautitaan täysin rinnoin tulevasta syksystä ja talvesta! ;) 

Kuviakin oli tarkoitus ottaa, mutta enkös vaan unohtanutkin kameran autoon.. No, ensi kerralla sitten! :) Sen sijaan vinkkaan tännekin puolelle, että meillä on varastossa muutama tämmöinen vaaleanpunainen ihanuushaalari! Koot 104-122cm. Mikäli haluat tämän ihanuuden tilata, niin ota yhteyttä info@pikkustella.fi :) 

Kuvassa neidillä 95cm päällä 98cm haalari.  Aivan ihana tämäkin! Tuo väri on todella kaunis, ja vaikka onkin vaalea haalari, niin tästä saa hyvin liat pyyhittyä pois. Haalareiden materiaalitkin ovat taas laadukkaita, ja pienenä lisänä haalareissa (isojen) on nyt sisäsaumojen lahkeen resoreiden kohdalla lisävahvike :) 

Tässä vielä neidin lempiasento, poski vasten pehmeää lampaantaljaa

Vaikka muuttokuormamme ei vielä olekaan saapunut joten kotipuodinkin avaus valitettavasti lykkääntyy, niin meiltä saa toki tulla noutamaan tilaukset ken lähellä asuupi :) Tällä viikolla onkin muutama asiakas jo tullut noutamaan oman pakettinsa, ja ensi viikolla näen lisää uusia mukavia asiakkaita! :) On se meinaan todella mukava nähdä teitä, ja toivottavasti syksystä lähtien tulen tapaamaan mahdollisimman monta teistä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!