perjantai 3. elokuuta 2012

Sateisen päivän sovituskuvia

Mepäs ajateltiin näin sateisena päivänä kuvailla hieman sade- sekä toppavaatteita! :) Mallit, etenkin pienempi, oli onneksi yhteistyökykyinen linssilude ;) 

MeMinin sadevaatteet on oikein laadukkaan tuntuisia, kivoilla yksityiskohdilla täydennettyjä sadevaatteita. Sekä haalareissa että kaksiosaisissa sadeasuissa on vino vetoketju, hyvät heijastimet ja jalkalenksut sekä kaksiosaisten settien takin helmassa on heijastin teksti. 

Tässä kuvassa neidillä jolla pituutta on n.93cm on 98cm sadeasu ja se on oikein sopiva tulevaan syksyyn. Henkseleissä on hyvin säätövaraa, ja jouduin niitä kiristämään ihan jonkun verran jotta olisivat sopivat.


 Takana hyvä, koristeellinen heijastin.

Poikien kaksiosainen sadesetti, koossa 110cm. Poika 115cm, joten seuraavan koon sadeasu olisi paras :) Hyvät heijastimet tässäkin ja jalkalenksut.


Takin pituus rittäisi mutta hihat ja lahkeet jäävät hieman lyhyiksi. Koristeellinen hyvä heijastin takana.

Sitten kokeiltiin vähän toppaa :) 


Tässä neidillä Mini a Turen Wen-anorakki. Väri on todella kaunis Violet Ice. Kuvassa takki on 98cm ja sopiva, mutta talvea ajatellen kasvunvaraa ei liioin ole. Takissa on lämmin thermolite fleecevuori ja edessä iso tasku tähtiheijastimella.

Takissa on vetoketju ylhäältä kainalosta helmaan asti, joten anorakkimallisenakin on takki on helppo pukea :)

Alhaalla takin helmassa on heijastin jossa teksti "Mini a Ture".

Tässä ihana Mini a Turen Wang-takki, värinä Purple Heart. Aivan syötävän ihana tämäkin! Takissa on kauniita lehtikuvioita ja mitä suloisin hiippahuppu! :) 

Kuvassa neidillä koko 104cm ja on kasvunvaraa talvea ajatellen :) Takissa on sisällä säädettävä vyötärökiristys.


Sokerina pohjalla ihana hiippahuppu!


Tämäkin Mini a Turen Waiz-takki Black istuu hyvin päällä, on kaunis, hyvin heijastimin varustettu takki. Lämmin thermolite fleecevuori. Hihoissa pidemmät resorit. Tässä takissa on kivoja pieniä yksityiskohtia kuten pieni tasku hihassa :) Tässä pojalla on yllä 122cm takki ja se onkin juuri sopiva koko talveen :) Kasvunvaraakin on tarpeeksi. Poika nyt 115cm.
Me tykätään näistä hurjasti! :) Entä sinä? 

Pssst... Näistä saa nyt viikonlopun ajan -15% alennusta koodilla BLOGI.


Oikein ihanaa loppukesän viikonloppua ihan jokaiselle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!