sunnuntai 20. tammikuuta 2013

PorkkanaHrr.. Viime pävinä on ollut niin kireä pakkanen ettei olla ulkoiltukaan ihan normaaliin tapaan. Kovasta pakkasesta huolimatta perjantaina perjantaina yksi paketti sai kotiinkuljetuksen, ja pienen pyrähdyksen teimme myös Ikeassa, mutta sen enempää ulkona ei kyllä tarettu neniämme näyttää. 

Tänään sitten, kuin hyvittääkseen pakkaset, luontoäiti pisti parastaan aamulla ja niin ihana aurinko paistoi ja sen kunniaksi käytiin jäällä kävelemässä. On aina pieni elämys nähdä tutut maisemat eri kuvakulmasta. :)

 

Kaunis usva jään yllä oli, onneksi saatiin napattua sen kuvaakin. Ihmeesti sitä vaan saa energiaa ulkoilusta ja kauniista maisemista. Lapsetkin villiintyivät kun oli niin avara iso tila jossa juosta. :D Kauempana näkyi miehiä pilkkimässä, joten taitaa se jääkin olla jo ollut jäätyneenä hetken aikaa, alun epäilyistämme huolimatta.

Sitten hieman arkisempia asioita! Jos kaikki eivät ole vielä huomanneet, niin laitoimme torstaina Facebook-sivuillemme pienen arvauskisan näin ks.merkin kevätuutuuksia odotellessa! Käykääpäs kurkkimassa siellä! :)

Mutta nyt on hiivittävä taka-alalle tilauksia pakkaamaan. Niitä on nimittäin taas tullut sen verran paljon että onni on kun on auttava käsipari lähellä. :) Eikä pääse tilauksetkaan ruuhkautumaan! ;)


Oikein kaunista alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!
 


1 kommentti:

  1. Voi miten ihana kuva! Jäällä kävelyssä on jotenkin ihan oma, erityinen tunnelmansa. Ja antaa tosiaan ihan uuden näköalan vaikka tuttuihinkin maisemiin. Pitäisi meidänkin mennä, nyt kun kerrankin niitä jäitä on!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!