tiistai 5. helmikuuta 2013

Kevättä, osa 1

Oi voi.. Taas on tovi vierähtänyt viimeisestä päivityksestä! Mutta nyt päätin alkaa ottaa enemmän aikaa bloggailuun! Piste! ;) Johonkin arjen pyörteisiin rakonen joka on pyhitetty vain blogille. Tänäänkin tämän postauksen kirjoittamiseen on mennyt koko päivä, mutta pääasia että tulee saman päivän aikana julkaistua, eikös?

Mutta mitäs tänne takahuoneen tohinaan nyt kuulukaan? No kevätuutuuksia odotellaan ja vastaanotetaan jännissä tunnelmissa tietysti! :) Maxomorran kevät on jo puodissa, ja seuraavan merkin kuormaa odotellaan! Aina tämä on yhtä jännää tämä kuormien odottaminen. :) (Tähän minun piti liittää muutama värikäs kuva, mutta jostain syystä en saa niitä liitettyä. Oman rakkaan vanhan koneeni kovalevy hiljeni lopullisesti n.kaksi viikkoa sitten joten uuden koneen käyttöä opetellaan parhaillaan.. Tämmöiselle uusien asioiden vastustajalle ei niin helppo homma. ;) ) 
Muoks! Nyt saatiin tuo ongelma korjattua (evästeistä johtui) joten postauksesta tuleekin hieman kivempi!Minusta tämä Maxomorran mainoskuva on niin ihana, etenkin tuo pupunen tuossa ja ihana kiharatukkainen poika jolla hymy herkässä.  ♥  Facebook-sivullammekin tämä kuva on ollut esillä.

Noa Noan kevättä pitäisi tulla myös lähiaikoina, ja tuleehan sieltä sitten toki muutakin. Väriä ja hempeyttä on luvassa, sulassa sovussa. :) 


Vaan vielä ei ole (onneksi ;) ) kevät, vaan tääl' Turkkuses' on tänään satanut ihanaa lunta koko päivän! :) Uutta pulkkaakin päästiin näin ollen ulkoiluttamaan. Kevät on siis saapumassa toistaiseksi vain puotiin. Nautitaan me vielä talvesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!