torstai 7. helmikuuta 2013

Kevättä, osa 2

Eilen vietettiin koko päivä Helsingissä (jossa muuten oli enemmän lunta kuin täällä, nyyh!) työasioissa, ja oikein iloinen yllätys odotti kotona kun kotiuduttiin! Nimittäin Mini a Turen kevätkuorma! :)) Herkullisia värejä monessa koossa (68cm-140cm) ja ihanan tuttua Mini a Turen laatua! 


Ihanin väripilkku kevääseen!Niin kauniin voimakkaan sinine takki pikku hurmurille!Hieman pienemmille babyhurmureille mitä kaunein taivaan sininen takki!Lisää löytyy puodista. Ja mitäs takit olisikaan ilman housuja? Meiltä löytyy siis myös mustat, laadukkaat välikausihousut koosta 80cm ->.  

Sitten aiheen vierestä.. Meillä on toinen pienistä tähdistä kuumeessa.. :( Voi raasua.. Vaikka täytyy myöntää että hyvin tämä talvi on kuitenkin mennyt sairasteluiden suhteen kun kummallakin oli vain jouluna vähän nuhaa! *peukut pystyyn jotta tuuri jatkuu* ;)

Mutta on se vaan niin kurjaa joka kerta kun pieni sairastaa..:( Oli se sitten kyse kuumeesta tai jostain pahemmasta, kuten nyt liikkeellä olevasta pahamaineisesta noroviruksesta. Onneksi se on toistaisesi kiertänyt meidät kaukaa, ja toivotaan näin myös jatkuvan.


Mutta, tulkaahan kurkkaamaan Mini a Turen kevään väripilkkuja puotiin! :) Huomenna ensimmäiset pääsevätkin jo matkaan kohti uusia koteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!