torstai 19. tammikuuta 2012

Ensimmäinen

Minä täällä Pikku Stellan kulisseissa ajattelin avata puotini blogin, jossa raotan hieman ovea takahuoneeseen ja siihen mitä kaikkea täällä tapahtuu. Paljonhan täällä tapahtuukin, sillä takahuoneessa hoidellaan tilausten lisäksi perheen kahta pientä tähteä (jotka ovat molemmat kuumeessa tällä hetkellä.. :( )
Tällä viikolla olikin menoa ja meininkiä, sillä varastoon saapui Phister & Philinan ja Racoonin kevätuutuuksia! Onneksi meiltä löytyy kotoa mitä täydellisin malli, joka on jopa erittäin yhteistyöhaluinen pieni keikailija joka useimmiten nauttii kuvattavana olemisesta! :)
Tässä neidillä päällään Phister & Philinan tunika koossa 92cm. Tunika löytyy täältä.Tästä sateenkaaritunikasta tuli heti yksi suosikeistamme! Minusta se on juuri niin pirteä ja iloinen kuin kaikki pienet taaperotkin :)Kauniin liilaa välikausitakkia saapui myös monessa koossa. Tässä Mealla yllään 98cm, ja on sen verran reilu että menisi varmasti syksylläkin vielä. Takki löytyy täältäRacoonilta tuli nyt myös sadehaalareita perheen pienille! Materiaali on pehmeää ja notkeaa, kaikin puolin mukavan tuntuinen eikä yhtään jäykkä. Tyttöjen haalarissa on vaaleanpunaiset vetoketjut, poikien haalarissa limenvihreät. Tyttöjen haalari täällä ja poikien täällä.Tällä viikolla postipoika toi myöskin Kramin sydämellisiä vaatteita, uutuutena nämä Milla-mekot, vihreänä sekä ruskeana.

Kaikkea ihanaa on puoti pullollaan! Sydämellisesti tervetuloa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!