tiistai 31. tammikuuta 2012

Meidän Manteli-mekko

Tänään postipoika toi aivan ihanan, niin suloisen Pupunen-mekon! Mea-neiti on yhtä hymyä pupumekko päällään ja äitikin on iloinen ihanasta mekosta. Tuosta tulikin heti uusi suosikkimekko :) (eikä varmasti viimeinen Manteli-mekko! ;) )


Mekko on todella siistiä käsityötä, taidolla tehty. Kangas on erittäin hyvälaatuisen tuntuista, jämäkkää mutta pehmeää puuvillaa. Mitoitus on melko kokoaan vastaava, meidän Pupunen-mekko on 92cm ja menee varmasti pitkään.


Pupunen-mekossa riittääkin tutkimista kun söpöjä pupusia eri touhuissa, edestä ja takaa, juoksemassa ja rupattelemassa. Ihana aurinkokin pilkottaa ja pieni pupuneiti mökissä. Todella kaunis kangas! :)


Kuvausrekvisiittana minun vanha potkuauto joka nitisee ja natisee mutta on lasten suosikki! :)  Ei pienet nitinat ja natinat menoa haittaa niin kauan kun eteenpäin pääsee!Iloista viikonjatkoa ihan jokaiselle! :)

3 kommenttia:

 1. Hauska mekko!
  Ja niin suloinen malli ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä varmasti monen pikkutytön makuun, voisin kuvitella meidänkin neitien tykkäävän :). Mean kikkarat on suorastaan kadehdittavat!

  VastaaPoista
 3. Piia hih, tämä tosiaan on hauska mekko! :)

  Marika uskon itsekin että moni pikkutyttö hullaantuisi tuosta mekosta :) Mea ainakin heti kun näki mekon niin hihkaisi "tuo on minun!" :D Kiharoista olen samaa mieltä. Harmikseni eivät ole minulta peritty ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!