keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Rönsyilevää ja muistutus arvonnastaNyt toinen syksyn uutuusmerkkimme on matkalla ja tässä postauksessa olevan arvonta lähenee siis loppuaan. :) Vielä ehdit osallistua, perjantaina tai viimeistään maanantaina pitäisi paketin olla perillä! Hiphei! :) 

Uutuuksien vastaanottaminen on aina yhtä jännittävää ja vatsanpohjaa kutkuttavaa. Usein vaatteet yllättävät positiivisesti, kuvat kun eivät aina anna oikeutta jokaiselle vaatekappaleelle. 

Esimerkiksi viimeisimpien uutuuksien Creamien kohdalla erityisesti tämä mekko säväytti ihan eri lailla kuin kuvassa! Yllätyin ihan siitä miten paljon kauniimpi jokin vaate voi olla luonnossa, jo ennen mallin päälle pukemista. Harmittaa kun kuvissa ei näy mekon yksityiskohdat, malli ja se kokonaisuus ihan yhtä hyvin. Siskoni, vanha Pieni talo Preerialla-fani sanoi mekon muistuttavan häntä kyseisestä sarjasta. Tottahan se onkin, kauniisti siitä huokuukin wanhan ajan tunnelma ja nostalgisuus. :) 
Toinen on MeMinin Nala-mekko. Väri on paljon kauniimpi luonnossa, kaunis tumman maantienruskea. Taskut ja toisessa taskussa oleva logo on kiva yksityiskohta. Eniten pidän kuitenkin noista pompuloista! Se tuo mekkoon ripauksen leikkisyyttä ja etenkin erilaisuutta. 


Tässä matkalla olevassa paketissa ei ole niitä tuotteita mitä alunperin havittelin, muutama ihanuus jäi harmittamaan kun ei ollut enää saatavilla mutta odottamisen arvoinen lähetys tulossa joka tapauksessa! :) Ja jos hyvä tuuri käy, kotiutuu se jo perjantaina.  


Olipas tämä rönsyilevä postaus.. No mutta kerrankos sitä kirjoittelee asiasta ja vähän enemmänkin sen vierestä. ;)


Mutta nyt minä hipsin taka-alalle ja käperryn pian sohvannurkkaan iltojeni lempipuuhaan: kynttilänvalossa tunnelmoimiseen höyryrävän glöimukin kera.. :) 

Ihanan syksyistä iltaa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!