lauantai 13. lokakuuta 2012

Terveisiä Helsingistä!


Eilinen  menikin erittäin mukavissa merkeissä kehä 1:n sisäpuolella :) Niin ihania ihania vaatteita tuli katsastettua (sanoinko jo että ne olivat ihania?) ja tuli tehtyä oikein ihania uusia tuttavuuksia. :) 

Tilaamisia en ollut lyönyt lukkoon ennen lähtöä, vaan lähdin sillä ajatuksella liikkeelle että kunhan katselemaan mennään.. No, moni varmaan tietää tunteen kun näkee jotain niin vastustamattoman kaunista (oli se sitten vaatekappale, kengät, laukku, korvakorut taikka jokin isompikin ostos) että se vaan on pakko saada. Minun tuli nähtyä muutamakin tämmöinen ihanuus, joten pakkohan se oli tilaus tehdä ja kiherrellä jälkeenpäin tyytyväisyydestä. ;) Nyt sitten vaan ensi vuotta odottelemaan!
Mutta tuotiinhan me jotain kivaa saman tien kotiinkin ja sitä kautta puotiin, kuten lupasin! Nimittäin MeMiniltä muutama supersuloinen uutuus:

Vaaleanpunainen Amalia-mekko ( jossa 60% lampaanvillaa)Suklaanruskea kaunotar Nala-mekko ( jossa myöskin 60% lampaanvillaa)
Röyhelöunelma Julia hame, jonka kerrokset antavat sopivasti ilmavuutta sekä liikkuvuutta. Ja sokerina pohjalla Ruffle coat hiippahuppuineen, röyhelöineen sekä sydänheijastimineen.
Simmoiset terveiset tällä kertaa! 

Kurkkaathan myös FACEBOOKIN puolelle, jossa jaossa kaksi vapaavalintaista LipFish-vaatetta! 


Parhainta lauantain jatkoa ihan jokaiselle! :)


1 kommentti:

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!