tiistai 30. lokakuuta 2012

Sadetta pitämässäMeillä asuu kaksi pientä ja yksi iso kirjastohiiri. Lapset kävisivät siellä vaikka joka päivä jos äidillä vaan aika riittäisi! :) Lumisista maisemista ei ole enää tietoakaan ja yöstä asti on sade ropissut ikkunoita vasten niin me suunnattiin heti aamulla kaupungin kirjastoon. Siellä on ison kirjavalikoiman lisäksi mm.leikkialue ja isot traktorin sisäkumeista tehdyt lukupesät. Ihan huimasti on parantunut tuo kirjasto muinoisen muuton jälkeen isompiin tiloihin. 


(Neidillä yllään Creamien paita, MeMinin Julia-hame joka löytyy täältä ja Mini a Turen sukkahousut.)

 Tässä meidän lähellä on myös kirjasto, pieni toki mutta kuitenkin ihan riittävä meidän tarpeisiin. Sieltä käydään aika yhteysvoimin lainaamassa elokuvailtojen piirretytkin. Minä olen halunnut molemmille opettaa pienestä asti lukemisen rikkauden. Esikoisemme kanssa ollaankin luettu todella paljon kirjoja ja pienempänä ollaan oltu kirjakerhossa sekä ahkeria vierailijoita kirjastoissa.

Kuopuksen kiinnostus kirjoihin on syntynyt ihan luontaisesti, ihmekös tuo. ;) Mutta kyllä tuo isoveliniistä toistaiseksi enemmän irti saa, ja oikea lukutoukka hänestä taitaakin olla kasvamassa. :)  

Kirjastossa on pikkuisia luukkuja kirjahyllyissä sekä lattiassa, joissa on mm.vuodenaikojen mukaan vaihtuvia teemoja ja koristeita. Näin syksyllä niissä oli syksyiset aiheet; värikkäitä lehtiä ja sammalta ja hiirulaisia pesäkolossaan. :)


Löytyyköhän täältä muitakin kirjastohiiriä? :)

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

 Pssst.. Huomenna Halloweenin kunniaksi luvassa pelottavan hyviä tarjouksia! Kannattaa seurata Facebook-sivuamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!