keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Arvonta!


Niin kurja kuin tämä marraskuinen sää onkin, niin loppukuuta käydään jo! Ihan huikean nopeasti marraskuu on mennyt, ja nyt alkaa jo ihan oikeasti tulla kiire joululahjojen suhteen. Minä olen niin surkea keksimään sopivia lahjoja (paitsi lapsille se on kummasti helpompaa ;) ). Tuntuu että vuosi vuodelta tulee ostettua kutakuinkin samat lahjat, vaikka kuinka yrittää miettiä ja olla ajoissa. 

Tänä vuonna meidän piti mieheni kanssa hankkia lasten joululahjat jo lokakuussa. Tai silloin niistä puhuminen alkoi, ja ostamisen suunnittelu. Noh, eipä olla vielä yhden yhtä pakettia ostettu. Aikaa piti olla vielä ihan reippaasti. Niin, no lokakuussahan sitä olikin! Mutta kummasti se kello vaan tikittää eteenpäin ja päivät juoksevat. 

Nyt kuitenkin ajateltiin auttaa jotakin teistä joululahja / vaatetusseikoissa! Nimittäin Pikku Stellan Facebook-sivulla on käynnissä ARVONTA jossa voit voittaa aivan ihanan, joulunpunaisenLipFishin Poro-puvun joko omalle pikkuiselle tai vaikka joululahjaksi! Oletko sinä jo osallistunut? :)

Toinen asia mistä olen iloinen on se, että sain vihdoin ja viimein ostettua työpöydälleni lampun! Nimittäin työnurkkaukseni on hämärä, vaikka kattolamppu onkin lähellä. Se tosin on huoneen toisella puolella eikä siten valaise tarpeeksi tähän. 


Ihan Ikean peruslamppuhan tuo, mutta mielestäni kaunis ja sopiva juuri tähän. :) Tuo on muutenkin semmoinen lamppu että on helppo sijoittaa muuallekin kotiin (melkein mihin tahansa)


Minä menen polttelemaan kynttilöitä ja oikomaan jäseniäni sohvannurkaan. Nukkumaanmenokin tuntuu houkuttelevammalta mitä ennen, kiitos uuden tyynyn joka oikeasti tuntuu sopivalta. Vihdoin! Oli ihana herätä levänneenä uuteen päivään! :)



Kaunista keskiviikkoiltaa jokaiselle! Muistakaahan kurkata Facebook-sivullemme! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!