tiistai 27. marraskuuta 2012

Ne ensimmäiset piparkakutTänään leivottiin ensimmäisen kerran tälle talvelle piparkakkuja.

Kaksi ahkeraa pientä leipuria kauli taikinat, painoi muotit taikinaan ja kiikutti ne uunipellille. Siinä sitä onnistumisen riemua olikin, kun onnistuttiin itse saamaan onnistuneita pipareita! 


Molemmat on kyllä useimmiten reippaita apureita kokkauspuuhissa. Esikoinen tykkää katsoa kokkiohjelmia ja haluaisi tv-shopista (vai mikä se nykyään onkaan, nyt lyö tyhjää?) Nicer Dicerin joululahjaksi! :D Se olisi kuulemma vaan niin tarpeellinen kapine keittiössä että! Hih! Sen verran vakuuttava poika osasi olla, että etsin sellaisen eBaysta, mutta mieheni ei ollut niin vakuuttunut sen tarpeellisuudesta. ;) 


Kaikkein paras kohta tietysti pikku leipureista oli valmiiden pipareiden tuoksu ja maku! Namskis!

Nyt siellä uunissa on vielä suklaakakku.. Hieman kaksipiippuinen juttu tämä leipominen. Kilot eivät ole tervetulleita, mutta herkut kyllä kelpaa! ;)

2 kommenttia:

  1. Piparkakkuja ja suklaakakkua - ah! Elämä ilman herkkuja on tylsää. Meillä leivottiin ekat piparit viikonloppuna ja ne ovat kyllä huvenneet siihen tahtiin, et pitänee pian leipoa lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä tosiaan olisi todella tylsää ilman herkkuja! ;) Mutta aamulla tein kyllä virheen ja astuin vaa'alle.. Hetken matalan mielialan jälkeen järkeilin kuitenkin niin, ettei nyt joulun alla kannata kerta kaikkiaan alkaa laihdutuskuurille. Mitä siitä tulisi, ja millainen joulu olisi rajoitetuin herkuin? ;)

      Poista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!