maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulukauden avajaiset
Pikku Stella avaa tänään joulukauden! Vajaa kuukausihan tässä enää onkin jouluaattoon! Oi että, tämä on niin ihanaa aikaa kun on odotusta ilmassa, ihanaa tunnelmaa, jouluisia tuoksuja, suunnittelua, koristelua, kynttilöitä..  Nyt tarjouksessa ovat loput myCinnamonGirl-sydänmekot -30% sekä erä muita myCinnamon-tuotteita joissa alennukset jopa -45%. Jäljellä enää yksittäiskappaleita, joten kannattaa olla nopea. :)
 
Meillä fiilisteltiin eilen hieman joulua, nimittäin meidän pienet pääsivät kertomaan lahjatoiveensa Joulupukille ja sai Kuuraparta esikoiselta halauksenkin. :) Pienempi ei uskaltautunut ihan lähelle, joten äiti auttoi lahjalistan perille menossa. ;) (kuvat ei valitettavasti onnistuneet esikoisen ja Kuuraparran juttelutuokiosta. :( )

Esikoinen kerkesi jo kysymään "miksi tuo joulupukki on erinäköinen kuin viimeksi? Miksi se hypähti, ei se viimeksi ollut noin reipas!" :D Ehkä Joulupukilla on enemmän energiaa näin ennen jouluaattoa niin jaksaa hypelläkin! ;) Onneksi hän ei sen enempää asiaa jäänyt pohtimaan. Salaisuus säilyy siis vielä. :)


Päästiin me myös tonttujen kanssa leikkimäänkin, ja neitikin meni rohkeasti lavalle. Mikäs hätä siinä olisikaan, isoveljen perässä kun menee. :)Luvassa ihania houkutuksia ja kaunista tunnelmaa joulukauden avajaisissa! Mukaan pääset myös Facebookiin kurkkaamalla ja putiikkimme etusivua tarkkailemalla. 

Osa lasten joululahjaomietinnöistäkin ratkesi, eikä niitä tarvitsekaan alkaa metsästämään kauempaa (ja jännäilemään kerkeävätkö jouluksi ;) ). Sitten vielä aikuisten lahjat! Niissäpä miettiminen! 

Jos sinä haluat kääräistä pehmeää pakettiin, niin meiltä löytyy kauniit pehmeät lahjat sekä kauneimmat joulujuhlavaatteet. Poikien valikoima on kovasti mietinnän alla ja laajenemassa! :) 


Tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme joulukautemme avajaisia!


1 kommentti:

  1. Voi miten ihania kuvia! Näkee, että joulu on odotettu aika, ja ihania tarjouksiakin pitänee kurkistaa:)

    Lapsetkin on reippaina tottujen kera leikkimässä:-)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!