lauantai 10. syyskuuta 2016

Erilaisia kuulumisia ja blogin elävöittämistä

No hei tännekin! Eipä ole tullut kirjoitettua hyvin pitkään aikaan.. Paljon on ehtinyt tapahtumaan tässä ajassa. Pikku Stellan verkkokauppa on ollut nyt jo tovin suljettuna, valitettavasti. :-( Itseä harmittaa, että taloudellinen tilanne Suomessa ja maailmalla on muuttunut ja nettikauppamaailma samalla. Mutta eteenpäin on mentävä. :-)

En ole tänne blogin puolelle kurkistanut pitkiin aikoihin. Nyt kuitenkin ajattelin, jos alkaisin kirjoittelemaan tänne omia kuulumisia. Ehkä sitten joskus, jos oikein intoudun kirjoittamaan, avaan uuden blogin. :-)


Nykykuulumisiamme. Meitä on nyt viisi! Eli perheeseemme syntyi mitä täydellisin pieni tytön tyllerö 22.7.2015. <3 Heti ensihetkistään lähtien hän täytti sydämemme lisää rakkaudella, ilolla ja onnella. Amélie on iloinen, reipas, touhukas, suloinen ihanaakin ihanampi melkein taapero. Melkein siksi, koska hän ei ihan vielä ole uskaltanut irroittaa tuesta kävellessään. Seiniä pitkin kyllä kävelee jo hyvinkin vikkelästi! ;-)


Minä olen tällä hetkellä, ja toivottavasti vielä pitkään, kotona. Olin vuoden (syksy 2014 - kevät 2015) tässä meidän viereisessä leikkipuistossa arkiaamuisin puistotätinä. Siitä työstä pidin kovasti! Vakipaikkaa minulla ei kuitenkaan ollut, joten nyt kun äitisloma päättyi ei minulla ole työpaikkaa jonne palata. En olisi kuitenkaan palannutkaan heti 9kk jälkeen töihin. En ole enää näin lasten syntymän jälkeen työorientoitunut samalla lailla kuin ennen. Nykyään minulle on tärkeintä saada olla kotona lasten kanssa. Se toki tuo mukanaan tiettyjä kompromisseja elämisen suhteen, mutta onneksi ollaan mieheni kanssa oltu aina samoilla linjoilla tämänkin asian suhteen. :-)


Isommat ovatkin jo molemmat koulussa. Onneksi koulun aloitus meni keskimmäiseltä hyvin. :-) Äitikään ei jännittänyt yhtään, sillä koulukaverit oli tuttuja eskarista. Esikoisella on myös edelleen sama luokka näin kolmannella.


Intohimoni on ja pysyy samana, eli lastenvaatteet on mun aatteet! ;-) Meillä on vaatehuone täynnä lasten ulkovaatteita ja kenkiä. Suurin osa uusina ostettu ja alennusmyyneistä. En vaan voi vastustaa löytöjä! Sisävaatteita harvemmin ostan jemmaan asti, vaan kyllä se keskittyminen on ulkovaatteissa enemmän. ;-)


Tässä meidän tulevaa talvivaatetusta. Asusteen kutakuinkin puuttuu vielä kaikilta. Keskimmäiselle kusti polki eilen Pomp de Luxin ihanan pehmeän ja kauniin kypärämyssyn, ja pienimmälle on tulossa kaksi kypärämyssyä. Muut uupuu.


Nuo Molo Kidsin haalarit ovat kiva pirteä lisä yleensä suosimaani hempeään värimaailmaan. Etenkin tuo pinkki (värin oikeaa nimeä en muista) on hyvin räikeä, mutta ihana!Netin ihmeellisestä maailmasta bongasin vanhan Cupcaken kauniin haalarin myös tähän talveen. Voi että miten ihastuttavia ja omaa silmää miellyttäviä vaatteita tuo merkki tekikään silloin! Nykyinen Racoon ei miellytä yhtä paljon.


Kengät pienimmälle on Vikingin goretexit. Toivottavasti koko on sopiva talven tullen. Otin koon 23 kun nyt Améliella on käytössä koon 21 Eccon ensiaskelkengät.


Keskimmäiselle on jemmattuna niinikään kaksi Molo Kidsin haalaria ja yksi Mini Rodini. Saas nähdä vaan onko tuo Mini Rodini koko talvena sopiva. Koko on 128cm mutta se on vielä aika valtava tyttöselle. :-D Molo Kidsit on myös 128cm ja reiluja, mutta varmasti menevät hyvin talvella.


Tuo vaalean lila haalari onkin sama kuin pienimmällä. :-)

Asusteista on tosiaan valmiina vasta tämä Pomp de Luxin kypärämyssy toistaiseksi. Tilaan varmaan pipoja talveen Pim Pamilta, jahka osaan päättää minkälaiset. Tai toki pitää lapsiltakin kysyä mielipidettä. ;-)Esikoisen osalta tulevaan talveen on jemmattuna yksi Polarn o Pyretin talvitakki ja toppahousut, Ahkkan talvitakki ja kahdet Ahkkan topaphousut. Tuo talvitakki on parkamallinen, ja hieman parempaan menoon. Sisällä ihana teddyvuori. <3

Mutta, minä jatkan kotona olemista ja haaveilemista jostain. En vielä oikein itsekään tiedä mitä haluaisin tehdä, jos mitään. Nyt kuitenkin ajattelin puhaltaa hiukan elämää tähän blogiin. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!