lauantai 10. syyskuuta 2016

Talvivaatteita osa II

Kuten lupasin edellisessä postauksessa, ja koska isommat ovat teatterissa mummin kanssa ja minä kotona pienimmän kanssa niin on helpompi saada asioita aikaan, teenkin nyt saman tien postauksen jossa esikoisen talvivaatteita ja onnistuin nappaamaan pienimmästä muutaman sovituskuvan.

Tässä siis esikoisen tulevaa talvea. Ellokselta jo kaksi vuotta sitten tilatut talvitakki ja toppahousut. (tulipas muuten huono kuva.. :-P ) Tuon takin olen ajatellut parempaan menoon, kaupungille ja kyläilyyn. Toki käyttöön sekin on yhtä lailla ostettu, mutta voi olla ettei se ihan kouluun pääse. ;-)Takissa on kivoja yksityiskohtia, niinkuin halkio ja teksti takana.Toppahousut on farkkukangasta jäljittelevää ja mielestäni todella kivat. :-)
Polarn o Pyretin talvitakki ja viime lopputalvena ostetut toppahousut jotka menee vielä tänä talvena.


Polarn o Pyret on meillä luottomerkki jonka valikoimasta meillä on jo useana vuonna ollut vaatteita, nini softshellistä kuorihaalareihin kuin talvivaatteisiin. Nytkin vaatehuoneessa odottaa keskimmäiselle PoPin kuorihaalari syksyisiä kelejä. :-)


Tässä takissa on mielestäni kivoja kauniin punaisia yksityiskohtia.Kengiksi valikoitui Arauto rapin villavuoriset talvikengät.Mietin vain tuota pohjaa että mahtaakohan se olla kovin liukas kun on ihan sileä.. Mutta ihanan pehmeät ja lämpimän oloiset nämä on! <3


Pitääkin seuraavaksi tehdä postaus meidän kenkäjemmasta! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!