lauantai 17. syyskuuta 2016

Muutama löytö ja ystävän aurinkoinen tervehdys

Luin aiemmin viikolla Facebookin puolelta, että Anttiloihin ja Kodin1-tavarataloihin tulee päivittäin uutta tavaraa. Tänään sitten käytiin koko pesueen voimin Kodin1:ssä, ja muutama kiva löytö löysi uuden kodin meiltä. :-) 

Minä olen teen suurkuluttaja, etenkin syksystä kevääseen. Teehetki tai pari päivässä pitää mielen iloisena! ;-) Minun on myös (näemmä) vaikea vastustaa teepussilaatikoita kun sellaisia näen, niinpä tämä kaunis laatikko oli aivan pakko ottaa ostoskärryyn ja tuoda kotiin. 


Kalenteri on mielestäni myös hyvin kaunis, ja sellaiselle alkaa olemaan näin huonomuistisena tarve. Tai oikeastaan alan vihdoin luovuttamaan ja taipumaan järjestäytyneempien ihmisten tapaan merkata kaikki tärkeät menot kalenteriin.. Tai ainakin yritän! Ei taitane olla ihan helppoa oppia uusia tapoja, mutta jos oikein pinnistelen. Kauan "vastustin" kalenterikäytäntöä, sillä "kyllähän minä nyt muistan kaiken!". Hah, niinpä niin.. ;-)Kohta täytyy keittää kupponen kuumaa ihan vaan jotta saan korkata käyttöön uuden kauniin laatikon. ;-D
Asioilta tultuamme ystäväperhe tästä naapurista oli käynyt oven takana ja olivat jättäneet pienen kimpun auringonkukkia. Nämä on aivan ihania, ja miten hyvälle tuulelle tämmöinen ele saakaan!
Iloa sinunkin päivääsi ja viikonloppuun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!