sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Jemmattuja kenkäaarteita ja ihanan kuopuksen esittely!

Minä taidan nyt tykittää näiden postausten kanssa oikein kunnolla. :-D Mutta pitänee takoa kun rauta on kuuma! ;-) Ja sitäpaitsi minulla on niin paljon ihanuuksia joita en malta olla esittelemättä!

Lueskelin yhden blogin vanhoja postauksia, ja vastaan tuli kuva näistä iki-ihanista Anguluksen saappaista. Kuva oli neljän vuoden takaa, ja blogin kirjoittaja kirjoitti kenkien olevan uudesta talvimallistosta. Aloin sitten hetken miettimään ja kelaamaan aikaa taaksepäin mielessäni.. Voiko tosiaan olla, että olen jo neljä vuotta jemmannut samoja kenkiä? Mietin viime vuosien kenkäostoksia, ja totta se on oltava, meinaan onhan siitä jo aikaa kun nämä bongasin (en vaan valitettavasti enää muista mistä) hyvään hintaan ja jemmari kun olen niin pakkohan ne oli ostaa.


Näissä on niin ihana lämmin villavuori!


Onneksi nämä vielä mahtuvat keskimmäiselle. :-)


Täältä ruudun takaa kuuluu ihastunutta huokailua.. <3 ;-)

Toinen mikä aiheuttaa vielä enemmän ihastunutta huokailua ja sydämen kuvia silmiin on tetenkin tämä meidän uusin perheenjäsen! <3 <3 Tässä muutama otos hänestä, ja samalla tulee esiteltyä hänetkin tässä blogissa. :-)


Neiti Nappisilmä. <3Äidin nauru hihityttää neitiäkin. <3
Tässä vielä nämä kaksi perjantaina tullutta kypärämyssyä pienimmälle. Niin ihania! 

Minä rakastan vaaleanpunaisen, harmaan ja ruskean yhdistelmää.


Ihana yksityiskohta tuo kukka tässä villaisessa kypärämyssyssä.Pikkuhiljaa talven asusteetkin löytävät tiensä meille. Eilen tilasin vielä yhden villaisen kypärämyssyn Neiti Nappisilmälle. Innolla odotan sen kotiutuvan. :-)

On niin ihanaa, kun voi alkaa jälleen tunnelmoimaan syksyä! Kuten tulette huomaamaan, minä rakastan syksyä ja talvea koko pienestä sydämestäni. Ihan kaikkea syksyssä, pimeyttäkin! Se tuo mukanaan kaiken tunnelmallisen; kynttilät, tunnelmavalot, kodikkuuden näiden valojen himmeässä loisteessa. Talvi taas tuo mukanaan kuuran, lumen, hanget korkeat nietokset (olen aivan varma että tästä talvesta tulee oikein kunnon luminen, myös täällä etelä-Suomessa! ;-) ), kuuman teen juomisesta saatu lämmin olo.. <3

Oikein mukavaa sunnuntaita jos tänne joku jo eksyy lukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lueskelemassa. :-) Ilahdun myös kommenteista!